Bosch WAYH2892NL Vrijstaand Voorbelading 9kg 1552RPM A+++ Wit wasmachine

Bosch

1.299,00

i-DOS intelligent doseersysteem: perfect afgemeten wasmiddel voor een optimaal waterverbruik.

Water besparen door wasmiddel te besparen: het unieke intelligente i-DOS doseersysteem meet exact de benodigde hoeveelheid vloeibaar wasmiddel. Speciale sensoren meten in de automatische programma’s het gewicht en het soort textiel van het wasgoed en zelfs de mate van bevuiling. Uw wasgoed wordt gewassen met de optimale hoeveelheid wasmiddel. En doordat u nooit te veel wasmiddel gebruikt, hoeft de machine ook niet extra te spoelen om eventuele zeepresten uit het wasgoed te verwijderen. Met i-DOS kunt u wasmiddel en tot wel 7.062 liter water besparen (geschatte jaarlijkse besparing met i-DOS in plaats van handmatige dosering met een conventioneel fijnwasprogramma bij gemiddeld 220 wassen per jaar.*) (*Bron: wfk (The Cleaning Technology Institute), instituut voor toegepast onderzoek, onderzoeksrapport WL5132/10) Individuele resultaten kunnen afwijken.)

ActiveWater Plus: bespaart geld en beschermt het milieu dankzij efficiënt watermanagement.

De ActiveWater-technologie bestaat uit drie componenten: de sensorgestuurde, continue beladingsherkenning, de geoptimaliseerde opwarming van het water en het trommelsysteem. Om waterverspilling te voorkomen, stemt de sensor het exacte waterverbruik af op de was, op basis van de textielsoort en de hoeveelheid. Het wasgoed wordt sneller en gelijkmatiger geweekt dankzij de geoptimaliseerde watertoevoer, die zeer mild en zacht is. Dankzij de VarioSoft- of Soft-trommel met zijn druppelvormige structuur en meenemers wordt het water gelijkmatiger en sneller verdeeld. ActiveWater-wasmachines leveren zo een belangrijke bijdrage aan efficiënt watergebruik in uw huishouden.

VarioPerfect: sneller en efficiënter wassen.

Met zijn perfecte programmaopties staat VarioPerfect garant voor uitstekende wasprestaties voor alle soorten textiel en iedere hoeveelheid. Met VarioPerfect kunt u de meeste programma’s sneller of energie-efficiënter laten verlopen met de SpeedPerfect- en EcoPerfect-functies. Hiermee bespaart u tot wel 65% tijd en 50% energie.

Antivlekken-systeem: betrouwbare vlekverwijderaar.

Het Antivlekken-systeem verwijdert met gemak 16 van de hardnekkigste vlekken, van chocolade tot gras en rode wijn. De wasmachine stemt de temperatuur, trommelbeweging en inweektijd op de betreffende vlek af voordat het gekozen programma start.

AntiVibration-wand: meer stabiliteit en minder trillingen.

De nieuwe vormgeving van de wanden is niet alleen mooi om te zien: het systeem zorgt ook voor meer stabiliteit en vermindert trillingen. De verbeterde isolatie reguleert bovendien het geluidsniveau, waardoor Bosch Serie 8 en Serie 6 zeer stil zijn, zelfs tijdens het centrifugeren.

Starttijduitstel voor meer flexibiliteit

Met het 24 uur starttijduitstel beschikt u over nog meer flexibiliteit. U kunt zelf instellen wanneer het wasprogramma start. Zo bent u ervan verzekerd dat uw was klaar is wanneer u dat wilt.


SKU: WAYH2892NL Categorie:
Kastontwerp

AquaStop-functie

Hoogte

Breedte

Netbelasting

AC invoer frequentie

Huidige waardering

Energie-efficiëntieklasse

Verlichting in trommel

Wasprogramma voor witte was

Snel wasprogramma

Hand-/wolwasprogramma

Fijn/zijde wasprogramma

Allergiewasprogramma

Startvertraging

Koud wasprogramma

Geluidsniveau

Kleur van het product

Centrifuge-droger klasse

Watertoevoer

Lengte snoer

Deurscharnieren

Trommelinhoud

Capaciteit trommel

AC invoer voltage

Deur openingshoek

Energieverbruik wassen

Stroomverbruik (indien uit)

Beeldscherm type

Stroomverbruik (in standby)

Ingebouwd display

Diepte

Gewicht

Waarschuwingssignaal

Deurkleur

Kinderslot

Uitgestelde start timer

Sportwasprogramma

Voorwasprogramma

Soort bediening

Eco-wasprogramma

Wasprogramma voor katoen

Type lader

Maximale centrifugesnelheid

Restvochtpercentage

Sopschuimbewaking

Aantal wasprogramma's

Duur cyclus