Bosch Serie 8 WAWH2673NL Vrijstaand Voorbelading 9kg 1552RPM A+++ Wit wasmachine

Bosch

1.099,00

i-DOS intelligent doseersysteem: perfect afgemeten wasmiddel voor een optimaal waterverbruik.

Water besparen door wasmiddel te besparen: het unieke intelligente i-DOS doseersysteem meet exact de benodigde hoeveelheid vloeibaar wasmiddel. Speciale sensoren meten in de automatische programma’s het gewicht en het soort textiel van het wasgoed en zelfs de mate van bevuiling. Uw wasgoed wordt gewassen met de optimale hoeveelheid wasmiddel. En doordat u nooit te veel wasmiddel gebruikt, hoeft de machine ook niet extra te spoelen om eventuele zeepresten uit het wasgoed te verwijderen. Met i-DOS kunt u wasmiddel en tot wel 7.062 liter water besparen (geschatte jaarlijkse besparing met i-DOS in plaats van handmatige dosering met een conventioneel fijnwasprogramma bij gemiddeld 220 wassen per jaar.*) (*Bron: wfk (The Cleaning Technology Institute), instituut voor toegepast onderzoek, onderzoeksrapport WL5132/10) Individuele resultaten kunnen afwijken.)

ActiveWater Plus: bespaart geld en beschermt het milieu dankzij efficiënt watermanagement.

De ActiveWater-technologie bestaat uit drie componenten: de sensorgestuurde, continue beladingsherkenning, de geoptimaliseerde opwarming van het water en het trommelsysteem. Om waterverspilling te voorkomen, stemt de sensor het exacte waterverbruik af op de was, op basis van de textielsoort en de hoeveelheid. Het wasgoed wordt sneller en gelijkmatiger geweekt dankzij de geoptimaliseerde watertoevoer, die zeer mild en zacht is. Dankzij de VarioSoft- of Soft-trommel met zijn druppelvormige structuur en meenemers wordt het water gelijkmatiger en sneller verdeeld. ActiveWater-wasmachines leveren zo een belangrijke bijdrage aan efficiënt watergebruik in uw huishouden.

VarioPerfect: sneller en efficiënter wassen.

Met zijn perfecte programmaopties staat VarioPerfect garant voor uitstekende wasprestaties voor alle soorten textiel en iedere hoeveelheid. Met VarioPerfect kunt u de meeste programma’s sneller of energie-efficiënter laten verlopen met de SpeedPerfect- en EcoPerfect-functies. Hiermee bespaart u tot wel 65% tijd en 50% energie.

AntiVibration-wand: meer stabiliteit en minder trillingen.

De nieuwe vormgeving van de wanden is niet alleen mooi om te zien: het systeem zorgt ook voor meer stabiliteit en vermindert trillingen. De verbeterde isolatie reguleert bovendien het geluidsniveau, waardoor Bosch Serie 8 en Serie 6 zeer stil zijn, zelfs tijdens het centrifugeren.

Extra snel 15’/30’: het snelste wasprogramma. Wordt met één druk op de Speed-knop verkort van 30 naar 15 minuten.

Met Extra snel 15′ kunt u 2 kg licht bevuild wasgoed in een recordtijd van 15 minuten wassen – met hoofdwas, spoelen en centrifugeren.


SKU: WAWH2673NL Categorie:
Kastontwerp

Geluidsniveau

Hoogte

Breedte

Stroomverbruik (in standby)

Stroomverbruik (indien uit)

AC invoer voltage

Energie-efficiëntieklasse

Verlichting in trommel

Wasprogramma voor witte was

Hand-/wolwasprogramma

Koud wasprogramma

Sopschuimbewaking

Restvochtpercentage

Centrifuge-droger klasse

Watertoevoer

Kleur van het product

Deurscharnieren

Lengte snoer

Trommelinhoud

Capaciteit trommel

Startvertraging

AC invoer frequentie

Gewicht

Maximale centrifugesnelheid

Diepte

Ingebouwd display

Voorwassen

Uitgestelde start timer

Netbelasting

Beeldscherm type

Energieverbruik wassen

AquaStop-functie

Type lader

Deur openingshoek

Waarschuwingssignaal

Aantal wasprogramma's

Kinderslot

Deurkleur

Snel wasprogramma

Fijn/zijde wasprogramma

Soort bediening

Vanaf 27 Juni zijn wij gevestigd in de Karel Mollenstraat zuid 12, Valkenswaard.