Te zien in onze showroom

AEG T8DE95CS Vrijstaand Voorbelading 9kg A++ Grijs, Wit

AEG

899,00

Alles wat u wast kunt u nu ook drogen. Van de zachtste wollen trui tot een alledaags zakelijk overhemd of een ski-jack. Drogers met het AbsoluteCare®-systeem hebben programma’s op maat om de beweging en de temperatuur van de droogcyclus nauwkeurig aan te sturen. Dit voorkomt krimp*. En behoudt de vorm. En herstelt waterdichtheid. Een nieuwe vorm van drogen voor elk type stof in uw kledingkast. * In vergelijking met het plat drogen van wol

BESCHERMING OP MAAT VOOR UW KLEDING
De programma’s van ons unieke AbsoluteCare®-systeem bepalen nauwkeurig de bewegingen van de trommel en de droogtemperatuur. Wollen kledingstukken worden tegen de trommel aangedrukt, zodat ze plat kunnen drogen. Outdoorkleding krijgt precies de juiste hoeveelheid warmte om de volledige functionaliteit van het waterdichte membraan te herstellen. Voor elke stof wordt de juiste beweging en temperatuur ingesteld om te drogen en tegelijkertijd de kwaliteit, de vorm en het juiste gevoel te behouden.

VEILIGE, LAGE TEMPERATUREN
De AEG SensiDry-technologie onttrekt vocht aan stoffen bij een temperatuur die de helft lager is dan bij traditionele droogautomaten, zonder dat de droogtijd hierdoor langer wordt. Zo worden de stoffen nooit blootgesteld aan onnodige hitte. De originele textuur van uw kleding blijft langer behouden. En dankzij de lagere temperatuur bespaart u bovendien energie.

BESPAAR ELKE DAG TIJD EN ENERGIE
Onze droogautomaten beschikken over ProSense-technologie met geavanceerde vochtigheids- en temperatuursensoren die de droogtijd en het energieverbruik aanpassen aan de omvang van de lading, of het nu de was van een hele week of van één dag is. Dit bespaart tijd en energie, terwijl de favoriete kleding die u elke dag draagt zorgvuldig wordt beschermd.

EFFICIËNT DANKZIJ FILTER
MET MINIMAAL ONDERHOUD

Alleen droogautomaten van AEG beschikken over het ÖKOFlow-filtersysteem, een uiterst efficiënt filter dat eenvoudig kan worden verwijderd en schoongemaakt. Traditionele droogautomaten hebben meerdere filters. Als u deze niet allemaal regelmatig schoonmaakt, neemt het energieverbruik toe. Droogautomaten van AEG drogen elke lading moeiteloos met slechts één filter en blijven effectief en energiezuinig doorwerken.

KORTERE DROOGTIJD, BETERE VERZORGING
Dankzij de verbeterde luchtstroming drogen droogautomaten van AEG sneller en efficiënter dan traditionele warmtepompdrogers. Uw kleding wordt dus beter verzorgd, terwijl de droogtijd korter is.

Startuitstel: Met startuitstel kunt u met één druk op de toets de start van het programma enkele uren uitstellen – bijvoorbeeld tot de daluren

Reverserende trommel: Alle droogautomaten werken met een reverserende trommelbeweging. Hierdoor kunt u grote stukken wasgoed drogen met een verminderde kans op het in elkaar draaien. Het droogresultaat is gelijkmatiger dan bij trommels die maar één kant op draaien.

Sensordroger: de droger voelt wanneer de gewenste droogtegraad is bereikt: De droger stopt automatisch wanneer de ingestelde droogtegraad is bereikt.

Het AbsoluteCare®-systeem controleert nauwkeurig de trommelbewegingen en de droogtemperatuur op basis van wetenschappelijke inzichten.

SensiDry®-technologie met warmtepompsysteem droogt door de precieze sensoren uw kleding op slechts de helft van de temperatuur

ProSense™-technologie met geavanceerde vochtigheids- en temperatuursensoren, gestuurd door intelligente software die de droogtijd en het energieverbruik aanpast

– Zeer zuinig door het gebruik van warmtepomptechnologie
– LogiControl display
– ÖKOFlow-systeem voor laag energieverbruik en eenvoudig onderhoud
– Maximaal vulgewicht: 9.0 kg
– Paneel met tekst in het Nederlands
– Energieverbruik (programma katoen kastdroog): 1.88 (2.21) na centrifugeren op 1400 (1000) tpm
– Extra tijdgestuurde droogprogramma’s
– Indicatie van programmafasen: anti-kreuk/einde, kastdroog, extra droog, strijkdroog
– Indicaties voor: Condensor reinigen, zeef, reservoir legen
– Condenswaterreservoir: linksboven in bedieningspaneel, 5.28 liter
– Stelpoten: 4 verstelbare voetjes


SKU: 916 098 269 Categorie:
Kastontwerp

Energie consumptie

Filter schoonmaak indicator

Warmtebron

Uitgestelde start timer

Kastdroog

AC invoer frequentie

Koelend medium

Anti-kreuk functie

Stroomverbruik (indien uit)

Duur cyclus

Capaciteit trommel

Diepte

Deurscharnieren

Soort bediening

Gewicht

Droogsysteem

Breedte

Stroomverbruik (in standby)

Hoogte

AC invoer voltage

Jaarlijks energieverbruik

Extra droog

Energie-efficiëntieklasse

Verstelbare voeten

Type lader

Strijkdroog

Maximale centrifugesnelheid

Geluidsniveau

Droogklasse

Deur openingshoek

Ingebouwd display

Kleur van het product

Merk